Tadić: Zajednički predsednički kanddat prvi korak u obaranju vlasti aktuelnog režima

Predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da je prvi korak u obaranju aktuelnog režima zajednički kandidat opozicije.

„Sve političke stranke opozicije koje u ovom trenutku nameću svoj interes u odnosu na opšti rade za (premijera Aleksandra) Vučića, sve političke stranke koje razmišljaju o mnogim kandidatima uključujući i svoje lidere rade za Vučića“, rekao je novinarima pre početka sednice Glavnog odbora SDS-a Boris Tadić.

On nije želeo da govori o imenima za zajednićkog kandidata opozicije i ocenio da bi „tabloidi razapeli bilo koje ime koje se spomene u javnosti“.

(Beta)

2 komentara
  1. mkmc

    Pred Novu 2001.koliko ste procenat imali u Parlamentu Srbije i….šta ste uradili sa tim kapitalom?Isti MI koji smo VAS izglasali smo vrlo brzo uvideli pravo lice,prevaru,lopovluk i otimačinu.Nikakav Dunav koji teče pored Dorćola vas TROJICU“dorćolaca“više ne može oprati NAROD VAM NE PRAŠTA.Ako treba i za loše,ali VAS više nikad.Možete,možda,još ovaj put da se“oparite“od isti onih kao i dosad,a kad sad izgubite/sigurno/sustizaće vas računi svuda i odasvud,garantujem!

  2. Običan Srbin

    Nemoj Tadiću, majke ti,.. nemoj samo ti da bilo šta u Srbiji komentarišeš. Kada tebe vidim svi su mi prihvatljivi,…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike