U trendu

Tepić: Dajmo članovima Jedan od pet miliona priliku da pojasne stav o izborima

Potpredsednica Stranke Slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas kako veruje da su članovi  Udruženja  Jedan od pet miliona dobro razumeli kakve su reakcije izazvali kada su najavili mogućnost izlaska na izbore i da im treba dati priliku da možda ovog utorka „bolje promisle“, jer bi sutra trebalo da se obrate javnosti.

„Jedan od pet miliona je gradjanski pokret, odgovor na represiju, pokret pripada svim gradjanima koji su se pobunili. Mislim da su oni to sada dobro razumeli nakon niza rekacija koje su usledile od prošlog utorka kad su govorili o izborima“, rekla je Tepić, za TV N1.

Ona jer rekla da nije najbolje razumela šta su članovi Udruženja Jedan od pet miliona želeli da kažu i naglasila da ne želi da odmah zauzme oštar gard već im treba dati priliku da pojasne svoje reči.

Kako je još navela, Jedan od pet miliona je nastao iz bunta naroda, prvo kao odgovor na napad na Borka Strefanovića kada je moto bio Stop krvavim košulja, a da je zatim autor naziva udruženja postao predsednik Srbije Aleksandar Vučić kada je rekao da neće prihvati ni jedan  zahtev makar bilo pet miliona ljudi u protestu.

Ona je rekla da je odluka Saveza za Srbiju da ne izadje na izbore defintivana, navodeći da joj je drago da je prava opozicija stala u isti front protiv farse od izobra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar