U trendu

Tepić tražila spisak putnika koji su vladinim avionom išli na Skijatos, navodi da je išla i …

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić saopštila je danas da je uputila zahtev Povereniku za informacije od javnog  značaja da joj se dostavi podatke ko je sve 15. jula državnim avionom išao na grčko ostrvo Skijatos navodeći da je na tom letu bila i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ona je novinarima ispred Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu rekla da se obratila avio službi Vlade Srbije tražeći te informacije, ali da ih nije dobila.

„Zato smo se obratili Povereniku i biće to dobra prilika da pokaže da nije stranačka ličnost i da će početi da se meša u svoj posao i naloži avio službi Vladi Srbije da nam konačno da spisak putnika koji su državnim avionom putovali na Skijatos“, rekla je Tepić.

Ona je rekla da je za Stranku slobode i pravde odgovorna premijerka koja je tim letom putovala.

„Imamo da joj uputimo dva pitanja kojim državnim poslom je otišla na Skijatos 15. jula i koji je to važan državni posao koji je koštao gradjane 11.000 evra, dok nam deca gladaju i padaju u nesvest jer nemaju ni za doručak“, upitala je Tepić.

(Beta)

2 komentara
  1. Anonimni

    Bez komentara na prethodno ali mislim da su pitanja Marinike sasvim na mestu. Zasto je tajna sto (ako se neko neopravdano bahat i)arci drzavne resurse u privatne svrhe. Dali je Vlada razmatrala izvestaj sa tog puta Premijerke i kada i da li je isti put bio razmatran na Vladi i u koje svrhe. To je osnova i sustina pitanja sve ostalo je zamagljivanje. Mora se jednom uvesti u red ponasanje pojedinaca na vlasti.

  2. Vojkan

    … pa idi i radi nešto, gospođo, pa će ti deca imati doručak….. ostavi politiku političarima, i nemoj da „loviš u mutnom“. Veze nema tvoja tvrdnja sa istinom…. uverićeš se!

Napišite komentar