U trendu

Tošković: U niskom startu za ulicu ako vlast pokuša da nas prevari

Psiholog Oliver Tošković ocenio je danas da nije realno da gradjani protestuju konstantno dve i po meseca, naročito ako vlast ispuni glavne zahteve i ocenio da je dobro da „smo u niskom startu i da na prvi pokušaj vlasti da nas prevari, odreagujemo izlaskom na ulice“.

„Dobro je da gradjani i udruženja insistiraju i traže garancije da se slični problemi ne ponove a naročito da se posle izbora ne desi da potpisani sporazumi sa Rio Tintom opet ožive, ko god da pobedi na tim izborima“, rekao je Tošković, za list Danas.

Kako je naveo, „treba jasno staviti do znanja svakom ko dodje na vlast da je razvoj bilo kakvog poslovanja u Srbiji moguć samo ako ide u prilog njenih gradjana, a nikako ako je na štetu tih gradjana, jer Srbija jesu njeni gradjani“.

On je ocenio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne sme da čeka izbore sa gradjanima na ulici.

„Zato je u rekordnom roku prihvatio sve zahteve. Ali to je sa druge strane pokazalo opoziciji i gradjanima da se sa jasnim zahtevima i zajedničkom akcijom mogu udupreti i dobiti sve što žele. Nikad ne treba zaboraviti da je njih jedan, a nas 99 posto“, rekao je Tošković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.