U trendu

U Valjevu predstavljena izborna lista 'Marinika Tepić Ujedinjeni za pobedu Srbije'

 Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas u Valjevu da će „oni koji su krali sigurno odgovarati po Krivičnom zakoniku“, ali i da lustracija znači da posle odslužene zatvorske kazne više nikada neće moći da se kandiduju za političke funkcije i rad u državnoj službi.

Tepić je na konvenciji povodom predstavljanja izborne liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ izjavila da se „to odnosi i na medije kojima je država osnivač, poput RTS-a, na pravosudne organe, javna preduzeća, javne uprave i sve funkcionere koji su deo javnog sistema“.
Zamenik predsednika Narodne stranke, Miroslav Aleksić, poručio je da ekonomski patriotizam za koji se zalaže znači da bi 200 miliona evra, koje aktuelna vlast troši na strane investitore, trebalo da bude raspodeljeno tako da 2.000 domaćih firmi dobije po 100.000 evra.

„Posle 3. aprila više neće biti podrške strancima, samo domaćoj privredi“, zaključio je Aleksić.

Konvenciji u Valjevu su prisustvovali i predsednik SSP Dragan Djilas i potpredsednica Demokratske stranke Tatjana Manojlović, a svojim prisustvom je podršku ovoj listi za parlamentarne izbore dao i uzbunjivač iz Krušika Aleksandar Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.