U trendu

Ujedinjeni za pobedu Beograda razgovarali sa gradjanima Obrenovca i Lazarevca

 Predstavnici koalicije „Vladeta Janković – Ujedinjeni za pobedu Beograda“ istakli su danas, tokom razgovora s gradjanima Obrenovca i Lazarevca, da su ove gradske opštine možda i najviše pogodjene politikom Aleksandra Vučića koji je na čelo EPS-a postavio v.d. direktora Milorada Grčića kako bi se iz njega „izvlačio novac preko partijskih firmi Srpske napredne stranke (SNS) i za prikupljanje kapilarnih glasova“.

Kako je saopšteno iz koalicije „Ujedinjeni za pobedu Beograda“, predstavnici tima kandidata za gradonačelnika Vladete Jankovića su tokom razgovora sa gradjanima istakli da je neophodno „vratiti Beograd Beogradjanima, obezbediti transparentnost rada uprave, kontrolu trošenja javnih sredstava i profesionalizaciju javnih preduzeća“.

Glumac Tihomir Stanić je u Obrenovcu izjavio da se u kulturi „sve svodi na partijske interese, kao i svuda u Srbiji“, i istakao da „bliskost sa partijom na vlasti više nikada ne sme biti imperativ, nešto što odlučuje i što sprečava, cenzuriše ljude koji se bave kulturom i umetnošću“.

Članica tima Vladete Jankovića, Katarina Jelisavčić je rekla da u Lazarevcu postoji mnogo ekoloških problema zbog blizine rudnika koji zagadjuje poljoprivredno zemljište, kao i da koalicija „Ujedinjeni za pobedu Beograda“ ima plan za rešavanje tih problema.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.