United Grupa apelovala na političare da je ne koriste u medjusobnim obračunima

Junajted (United) Grupa saopštila je da nema nikakve veze sa politikom u Srbiji niti bilo kojoj drugoj državi i apelovala na političke aktere da ime te kompanije ne koriste u medjusobnim obračunima.

Ocenili su da je dovodjenje kompanije u vezu sa političkim akterima ili strankama „zlonameran napad čiji je jedini cilj narušavanje ugleda koji Junajted Grupa ima u Srbiji“.

Junajted Grupa je navela da je već nekoliko dana u negativnom kontekstu pominju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Srbije Ana Brnabić, brojni funkcioneri Srpske napredne stranke, Telekoma Srbija i omiljeni mediji bliski vlasti.

„Posebno zabrinjava što Telekom Srbija, umesto da javnosti objasni nelogičnosti u svom poslovanju, poseže za neutemeljenim optužbama protiv Junajted Grupe koja sa tim poslovanjem nema nikakve veze, pa se čak ne libi ni da tvrdi da Junajted Grupa vrši industrijsku špijunažu“, navedeno je u saopštenju.

Dodali su da se nelogičnost najnovijeg napada ogleda i u tome što je Junajted Grupa prilično korektno saradjivala sa kompanijom Vajrles (Wireless) media što je pokazatelj da apsolutno nema nikavog interesa, niti motiva da komentariše ili da se na bilo koji drugi način bavi poslovanjem te kompanije, pa ni njihovim partnerima.

Junajted grupa je apelovala na sve političke aktere u Srbiji, bilo vlasti ili opozicije, da ne koriste tu kompaniju u medjusobnim obračunima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.