najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

UNS i Politika:Radio B92 prestaje da emituje informativni program

Udruženje novinara Srbije (UNS)  saopštilo je danas da Radio B92 prestaje da emituje informativni program.

Kako se navodi na sajtu UNS-a, to udruženje nezvanično saznaje da Radio B92 prestaje emitovanje informativnog programa, a novinari ostaju bez posla.

„Na radiju B92 zaposleno je 13 novinara i medijskih radnika, a po saznanjima UNS-a, samo jedan neće dobiti otkaz“, navelo je Udruženje.

I dnevni list „Politika“ objavio je istu informaciju.

Taj list preneo je saopštenje direktorke korporativnih komunikacija B92 Bebe Dragić u kojem se navodi da će Radio B92 od ponedeljka, 13. jula, predstaviti letnju šemu „koja će u narednim nedeljama biti uvod u potpuno novi muzički pravac ove radio stanice“.

„Inovacije i modernizacija podrazumevaće i tehnološko unapređenje, a shodno tome promenu organizacione strukture. Podmlađeni koncept, komercijalni program, nova energija i muzički pravac, sasvim sigurno će naći put do velikog auditorijuma. Više detalja biće poznato ubrzo, kada nas očekuje novi, dosad neviđen pro gram na ovim prostorima“, piše u saopštenju.

(Beta)

1 komentar
  1. Vladimir

    Proamerički marionetski režim je čvrsto ustoličen, zadatak izvršen. Uspostavljena totalna kontrola nad propagandnom mašinerijom.Radio B92 je poslužio svrsi. Više nije potreban i biće pretvoren u MP3 plejer.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike