U trendu

Veruović: Brutalna je nekrofilija porediti Vućića i Djindjića

Potpredsednik novosnovanog pokreta „Crno na belo“ Milan Veruović izjavio je da je „čista i brutalna nekrofilija“ porediti nekadašnjeg premijera Zorana Djindjića, čiji je telohranitelj bio, i predsednika države Aleksandra Vučića.

„To je apsurd u kome smo se mi kao društvo našli. Moramo da se vratimo zaboravljenim vrednostima. Čini se da smo zaboravili ko je bio Zoran Djindjić, a ko je Aleksandar Vučić, koji nam svakodevno nameće teme koje nemaju nikave vrednosti“, rekao je Veruović za list Danas.

Kako je naveo, „u toj oluji i bunilu koje danas vlada, Vučić je slobodan da se identifikuje sa politikom Djindjića, hvaleći se da je on nosilac Djindjićeve politike“.

„To je ozbiljno pitanje koje bi trebalo da zabrine čitavo društvo“, naglasio je Veruović koji je bio teško ranjen kada je na Djindjića izvršen atentat.

On je rekao da je cilj pokreta „Crno na belo“, koji je osnovao profesor Pravnog fakulteta i nekadašnji potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić, „uspostavljanje sistema vrednosti i merila vrednosti“.

„Mi ćemo graditi i podsećati na vrednosti koje su ovde nestale i kroz to ćemo tražiti i kandidovati ličnosti koje će same biti dovoljne i kompentne da donose i predložu rešenja. Mislim da se ljudi ne boje, samo ih treba ohrabriti“, naveo je Verouvić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar