U trendu

Veselinović: Iz konsultacija sa Vučićem ne može da izadje ništa dobro niti mu se može verovati

Član Malog veća pokreta Ne davimo Beograd Dobrica Veselinović ocenio je da taj pokret nije pristao na konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, jer iz njih ne može da izadje ništa dobro niti se Vučiću može verovati oko bilo čega što kaže.

„Jasno je da je sve u rukama Aleksandra Vučića, koji i neotkrivanjem kandidata za ministarska mesta i premijera dodatno drži svoje ljude u neizvesnosti, a nova Vlada će voditi staru politiku. To je nastavak povlačenja države pred interesima investitora bliskih Srpskoj naprednoj stranci, uništavanje prirodnih resursa, privatizacija javnih usluga“, rekao je Veselinović za list Danas.

Takodje je rekao da saradnja u opoziciji postoji i da je ona pre svega na tehničkom nivou i tiče se medjusobne podrške oko tema gde postoji zajedničko slaganje.

Upitan kako komentariše proteste koji su održani pre nekoliko dana u Novom Sadu, Veselinović je rekao da privatno obezbedjenje i policija čuvaju Skupštinu Novog Sada jer se ljudi iz vrhova Srpske napredne stranke plaše gradjana.

„Nema tu nikakvog javnog interesa, sve je otimačina zarad ličnog interesa“, smatra on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar