U trendu

Veselji: DPK će ubedljivo pobediti 6. oktobra jer je jedina partija koja radi

Lider Demokratske partije Kosova (DPK) i kandidat te stranke za premijera Kadri Veselji izjavio je danas da će DPK zabeležiti „ubedljivu pobedu“ na vanrednim parlamentarnim izborima jer je kako je ocenio, „jedina partija koja ne govori već radi“.

Veselji je na predizbornom skupu DPK u Dragašu rekao da će 6. oktobra za tu stranku glasati „svako ko je za evroatlantsko Kosovo, za tržišnu ekonomiju, za jako Kosova zajedno sa SAD“.

„DPK će ubedljivo pobediti 6. oktobra. Tome se niko ne treba čuditi, jer gradjani znaju da smo jedini koji ne govore već rade, jedini smo koji imamo viziju, program i platformu za naš evroatlantski put. Mi ne vredjamo, mi ne psujemo, mi se bavimo problemima koje ima Kosovo i rešićemo ih jedan po jedan odlukama koje ćemo doneti od 7. oktobra“, kazao je Veselji.

On je rekao da će vlada koju će voditi DPK podržati mlade, inovatore, farmere i da će se usredsrediti na ekonomski razvoj, kao i na integraciju Kosova u EU i NATO.

„Uvek kada pobedi DPK, pobedjuje Kosovo a kad je Kosovo jako onda je Srbija slaba“, rekao je Veselji i pozvao gradjane Dragaša da podrže kandidata DPK za poslanika iz te opštine Iljira Kurtišija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.