U trendu

Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti SAD

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće od sutra u dvodnevnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde će imati niz bilateralnih susreta sa američkim zvaničnicima.

Vučić će u Vašingtonu razgovarati sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom, predsedavajućim Komiteta za oružane snage Kongresa senatorom Džonom Mekejnom, zatim sa predsedavajućim i kopredsedavajućim Senatskog potkomiteta za Evropu senatorom Ronom Džonsonom i senatorom Krisom Marfijem, kao i sa kopredsedavajućim Srpskog kongresnog kokusa kongresmenom Tedom Poom i Emanuelom Kliverom, saopštilo je Predsedništvo.

Planiran je i susret predsednika Srbije sa šefom Biroa Nacionalne garde SAD generalom Džozefom Lengijelom i komandantom Nacionalne garde Ohaja general-majorom Markom Bartmanom.

Vučić će se sastati i sa predstavnicima Poslovnog saveta za medjunarodno razumevanje (Business Council for International Understanding) i prisustvovati potpisivanju Memoranduma o razumevanju sa kompanijom CISCO, koja se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom opreme za računarsko umrežavanje, dodaje se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.