U trendu

Vučić sutra nastavlja konsultacije o novoj vladi i premijeru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra nastaviti konsultacija sa predstavnicima izbornih lista o kandidatu za novog premijera, najavljeno je iz njegovog kabineta.

Pozvani su u 14.00 predstavnici Saveza vojvodjanskih Madjara a potom, sat kasnije, predstavnici Bošnjačke demokratske zajednice.

Na konsultacije u 16.00 pozvana je izborna lista Stranke demokratske akcije Sandžaka, u 17.00 Partija za demokratsko delovanje a u 18.00 predstavnici Zelene stranke.

Vučić je ranije danas održao konsultacije o novom premijeru i budućoj vladi Srbije sa izbornom listom koju je predvodila Srpska napredna stranka, kao i sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom i potom sa Srpskom radikalnom strankom.

Za danas popodne zakazne su konsultacije sa predstavnicima izborne liste „Dveri – Demokratska stranka Srbije – Sanda Rašković Ivić – Boško Obradović“ i sa predstavnicima izborne liste „Boris Tadić, Čedomir Jovanović – Savez sa bolju Srbiju – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.