U trendu

Vučić uputio saučešće Trampu povodom napada u Njujorku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku SAD Donaldu Trampu povodom terorističkog napada u Njujorku, u kome je poginulo osam, a povredjeno 11 ljudi.

„Teror je ponovo udario u srce Njujorka, ali uveren sam da će snaga i duh tog grada nadvladati mržnju i nasilje. Nemilosrdni akti kao ovaj opominju nas da u odbrani naših civilizacijskih vrednosti svi moramo biti na istoj strani u borbi za budućnost oslobodjenu straha od terorizma“, navedeno je u pismu.

Vučić je uputio najdubje saučešće predsedniku SAD.

„Primite izraze mog najdubljeg saučešća povodom napada u Njujorku, tog, kako ste i sami rekli, čina ludila, u kome su stradali nedužni prolaznici. Molim Vas da izraze mog saosećanja podelite s porodicama i prijateljima ubijenih, a povredjenima prenesete želje za brz oporavak“, navodi se u pismu.

Napadač je kamionetom uleteo medju bicikliste na biciklističkoj stazi i pešake u njujorškoj četvrti Menheten, nekoliko blokova od spomenika žrtvama terorističkog napada na Svetski trgovinski centar. Tom prilikom je stradalo osam i povredjeno 11 osoba.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)