U trendu

Vuletić tvrdi da je hitno pozvan na saslušanje u prostorije SBPOK

Bivši potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić, koga pojedini mediji dovode u vezu sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, izjavio je da su ga jutros „presreli“ pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i uručili poziv da se „hitno“ javi u prostorije SBPOK kako bi bio saslušan u svojstu gradjanina, prenela je televizija N1.

On je kazao da je „pio kafu sa advokatom“ u kafiću u blizini Tužilaštva za organizovani kriminal kada mu je uručen poziv da se javi u prostorije SBPOK u Makišu.

Dodao je da mu se na teret stavljaju iznuda, otmica i pranje novca.

Vuletić je ranije najavio da će se danas „predati“ Tužilaštvu za organizovani kriminal i tražiti da bude ispitan o navodnoj saradnji sa Belivukovom grupom, pošto je u pojedinim medijima objavljen telefonski razgovor koji je vodio sa Belivukom.

Najavio je i da će njegov advokat podneti krivičnu prijavu protiv NN lica iz MUP-a, kabineta predsednika Srbije, premijerke i odgovornih NN lica na televiziji Pink i dnevnom listu Kurir zbog dostavljanja, odnosno objavljivanja podataka sa oznakom „strogo poverljivo“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.