U trendu

Zdrava Srbija posle posete Moskvi: Pomoć civilima 'u zoni specijalne vojne operacije'

Stranka Zdrava Srbija saopštila je danas da je spremna do dopremi humanitarnu pomoć za civilno stanovništvo u „područjima pogođenim sukobima u zoni specijalne vojne operacije u Ukrajini“.

Tokom posete Moskvi, na sastanku s funkcionerima vladajuće ruske stranke Jedinstvene Rusije u Državnoj dumi, predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Izvršnog odbora stranke Arsen Đurić izrazili su nadu da će uskoro doći do okončanja sukoba i da će biti postignuto prihvatljivo mirovno rešenje koje će doprineti stabilizaciji ekonomskih i političkih prilika u Evropi i svetu.

„Zahvalni smo našim partnerima iz Jedinstvene Rusije na toplom prijemu i važnim porukama koje smo razmenili u cilju učvršćivanja međupartijske saradnje Jedinstvene Rusije i Zdrave Srbije u budućnosti“, naveli su iz Zdrave Srbije.

Predstavnici Zdrave Srbije su tokom posete Ruskoj dumi razgovarali sa zamenikom šefa poslaničke grupe Jedinstvene Rusije Aelksandrom Borisovim i poslanikom i članom Komiteta za regionalnu politiku i lokalnu samoupravu Andrejom Parfjonovim.

„Zahvalni smo našim partnerima iz Jedinstvene Rusije na toplom prijemu i važnim porukama koje smo razmenili u cilju učvršćivanja međupartijske saradnje Jedinstvene Rusije i Zdrave Srbije u budućnosti, zaključili su predstavnici Zdrave Srbije“, piše u saopštenju te stranke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.