U trendu

Zdrava Srbija predala listu u Sevojnu (VIDEO)

Lista „Milan Stamatović – Zdravo da pobedi Avram Ilić“ predala je listu svojih kandidata za predstojeće lokalne izbore u užičkoj gradskoj opštini Sevojno, saopšteno je danas.

Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović je nakon predaje liste izjavio da ZS ove godine izlazi samostalno na lokalne izbore u Sevojnu, kao i da očekuje da njeni članovi budu „u mnogo većem broju“ u novom sazivu lokalnog parlamenta.

„Gde god je Zdrava Srbija u vlasti iza nje stoje rezultati i ono što obećamo uvek i ispunimo. Ovim činom potpisujemo ugovor sa narodom“, rekao je Stamatović.

Stamatović je naveo da Zdrava Srbija u svom programu nudi decentralizaciju kako bi se svi delovi Srbije ravnomerno razvijali, kao i da će biti posvećeni rešavanju lokalnih komunalnih problema, stvaranju uslova za nova radna mesta i razvoj poljoprivrede i turizma, „uz naglasak da subvencije ostaju našim privrednicima i poljoprivrednicima i domaćim kompanijama“.

„Odbornici Zdrave Srbije će insistirati da se maksimalno poštuju propisi u oblasti zaštite životne sredine, kako bismo našoj deci ostavili zdravu vodu, zdrav vazduh i zdravu hranu“, rekao je Stamatović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar