U trendu

Zelenović: Nije tačno da je opozicija razjedinjena

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da nije tačno da je opozicija razjedinjena i dodao da oko najvećeg broja zahteva ili ideja postoji saglasnost.

„Suština je da mi mislimo da je ključna stvar nenapadanje i da je jako važno da se razumemo oko toga da moramo zajedno da čuvamo biračka mesta i kutije. Jer je činjenica da je to tačka na kojoj se kradu izbori“, izjavio je Zelenović za Juronjuz.

On je ocenio da gradjani od opozicije očekuju dogovor a ne jednu listu i ocenio da će tako veći broj gradjana biti zainteresovan za izbore.

Kako se navodi, Zelenović je dodao da je bitno razgovarati o tome da se programske kolone formiraju i da je suština dati priliku gradjanima da glasaju za nekog.

„Nama je ideja da se napravi jedna zeleno-leva gradjanska kolona u kojoj postoje ljudi koji imaju jasno definisanu politiku. Mi smo na toj politici radili i ona se zove ‘Zeleni dogovor za Srbiju’ i nudi vrlo konkretna rešenja – kako za Beograd, tako i za celu Srbiju“, rekao je Zelenović.

Zelenović je ocenio da su ključni nenapadanje i saradnja medju opozicionim strankama, naročito na lokalu, i čuvanje izbornih kutija.

„Takodje smatram da ćemo izlaskom u jasno definisanim programskim kolonama videti tačno kakvu politiku gradjani žele, a pošteno je reći da onaj ko ima najviše glasova predloži gradonačelnika ili premijera, a da ga ostali podrže“, kazao je on.

On je istakao da se izborni uslovi se nisu promenili u odnosu na prethodne, a da je u nekim segmentima možda čak i gore.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)