U trendu

Zelenović: Vučić zna da na slobodnim izborima nema nikakve šanse

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da predsednik države Aleksandar Vučić zna da na slobodnim izborima nema nikakve šanse da pobedi.

Zelenović je to naveo u pisanoj izjavi, kao odgovor na Vučićev autorski tekst u Srpskom telegrafu u kojem je napisao da opozicija treba konačno da kaže narodu šta hoće – izbore ili njegovu glavu.

„Odgovor Vučiću je jasan: tražimo slobodne i demokratske izbore. Režiranih i unapred pokradenih izbora u Srbiji više nikada neće biti! Vučić će se suočiti sa gradjanskom neposlušnošću i blokadom čitave zemlje ukoliko ne oslobodi sve medije i ne prekine sa stvaranjem atmosfere straha, pretnje i političkog nasilja“, naveo je Zelenović.

Dodao je da će tada ceo svet morati da se suoči sa činjenicom da u Srbiji nema demokratije i da se stvara diktatura u srcu Evrope.

„Vučić zna da na slobodnim izborima nema nikakve šanse i da gradjani u atmosferi slobode i objektivnog informisanja nikada ne bi podržali njegove laži, bezakonje i katastrofalne rezultate vlasti“, naveo je Zelenović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)