U trendu

Ženska mreža SSP traži obrazloženje kako je nagradu 'Jaka žena' dobila i Jovana Jeremić

 Ženska mreža Stranke slobode i pravde (SSP) u Subotici zatražila je danas od pokrajinskog sekretara za privredu i turizam Nenada Ivaniševića da obrazloži po kojim kriterijumima se medju dobitnicama nagrade „Jaka žena“, pored dve Subotičanke, našla i voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić.

„Pitamo se na koji način je ona doprinela jačanju položaja žena, da li možda time što je muško-ženske odnose svela na robnonovčanu razmenu“, naveo je SSP u saopštenju za javnost.

U toj stranci ocenjuju da vlast u Srbiji, uz pomoć televizija Pink i Hepi i tabloida Informer, već dugi niz godina „dezinformiše narod i time dovodi do nacionalnog zaglupljivanja“.

„Da li je voditeljka Pinka dobila to priznanje zato što redovno ugošćava u svojim emisijama osobe poput D.J. Vučićevića, koji nipodaštava sve žrtve silovanja, objavljujući intervju sa silovateljem-zločincem ili poput Dragoslava Bokana koji napada i omalovažava ženu zbog nacionalne pripadnosti“, upitao je SSP.

Nagrade su nedavno dodeljene na Paliću i Subotičankama, odbojkašici Nini Mandić i osnivačici udruženja „Autizam“ Suzani Skenderović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar