U trendu

Zorana Mihajlović: Šta je sa ženama koje ne mogu da imaju decu?

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ocenila je da je odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučićeva da pokrene pitanje Kosova odlika državnika i da je vredna poštovanja, i u intervjuu Srpskom telegrafu negirala da postoji sukob izmedju nje i patrijarha srpskog Irineja.

„Sledeća godina svakako će biti u znaku razgovora o pitanju Kosova. Odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pokrene ovo najbolnije pitanje vredna je svakog poštovanja i to je odlika državnika. Od nas i našeg unutrašnjeg jedinstva zavisi da li ćemo u tome uspeti“, rekla je Mihajlovićeva za današnji Srpski telegraf.

Komentarišući spekulacije o eventualnom održavanju vanrednih parlamentarnih izbora, zajedno sa beogradskim, Mihajlovićeva je rekla da Vlada Srbije radi bez problema, ali da je SNS u svakom trenutku spremna da izadje pred građane i položi račune.

„Priču o vanrednim izborima gura opozicija, a mislim da mole Boga da do njih ne dodje, jer bi opet pretrpeli težak poraz“, rekla je ona.

Potpredsednica Vlade demantovala je da postoji sukob između nje i patrijarha srpskog Irineja i dodala da nijednog trenutka nije posumnjala u njegovu dobru nameru i brigu o Srbiji, ali da smatra da ima boljih načina da se ostvari ono za šta se zalaže.

„Ako rađanje dece postavimo kao patriotski čin, mislim da to neće dati rezultat. Zar želimo podelu na dobre Srpkinje koje će prema nečijoj oceni imati dovoljno dece, i one druge, loše Srpkinje, koje nemaju dovoljno dece? Šta je sa ženama koje ne mogu da imaju decu? Ali o tome i ostalim pitanjima uskoro ću razgovarati sa Njegovom svetošću patrijarhom Irinejom“, rekla je Mihajlovićeva.

(Beta)

Diskutujte o ovoj temi na našem forumu.

3 komentara
 1. Običan Srbin

  Niko nije spominjao žene koje ne mogu da imaju decu. Klasična zamena teza Zorane M. Zoko, Zoko,…. nemoj da lagiš!

 2. Anonimni

  Ma nemoj da se vadi u ozbiljnom je sukobu sa patrijarhom .I ona i ostali službenici Trilateralne komisije pokojnih Rokfelera i Bžežinskog,koji su rekli da Rusiju treba razbiti razbijanjem ruske crkve.Dakle ona,ambasador Darko Tanasković,Marko Čadež.Ana Brnabić..o.Ali dok su Brnabić i Mihajlović zamrzli članstvo Tanasković i Čadež primaju visoke državne plate i ostvaruju ciljeve napada na patrijarha koje vrši Mihajlovića,ali ovi potonji to rade tajno i čak kao Tanasković uživaju ugled patriote.To su uspešni ljudi

  1. Kolega sa fakulteta

   Sve je tačno najozbiljniji neprijatelj koga Srbi imaju među intelektualcima je ambasador Tanasković.Zato što mu je Trilaterale izgradila imidž vrhunskog intelektualca i Srbina i tako ga pripremila za ambasadora.Da li vam promaklo da je on jedini neprofesionalno diplomata koji tri puta bio ambasador.Pri tom nije član partije.Ali šta će mu naša partija kad je član najače Trilaterale.Na fakultetu je protivzakonito biran u zvanje redovnog i vanrednog profesora.Nije imao nijednu naučnu monografiju osim disertacije Zatim nema nijedan naučni rad u kategoriji M24,a bez toga ne možete biti mentor za doktorsku.Ali šta će mu to kad iza sebe ima Rokfelera

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike