U trendu

ZZS: Advokat podnosi prijave zbog poternica u Ć apcu

Advokat Aleksandar Mijailović iz Ć apca izjavio je da se pojedinim gradjanima crtaju mete samo zato ĆĄto imaju drugačije miĆĄljenje od vladajuće partije i poručio da to ĆĄto se deĆĄava nije normalno te da će podneti prijave i traĆŸiti reakciju institucija.

Mijailović se obratio povodom poternica koje su gradjani Ć apca danas zatekli u poĆĄtanskim sandučićima i na ulicama, a na kojima se pored njega nalazi i novinarka Isidora Kovačević i maloletni V. A. koji je označen kao „kriminalac“.

„SNS u Ć apcu izvrĆĄila je napad na advokata, novinarku i maloletno dete. To nije normalno. Pretpostavljam da je jedan od razloga to ĆĄto sam jedan od branilaca Dragana Milovanovića Crnog“, kazao je Mijailović u prostorijama stranke Zajedno za Srbiju.

On je poručio funkcionerima SNS da se neće uplaơiti, već da je ovo motiv da izgura do kraja, ne samo slučaj Crnog, već i sva deơavanja na mostu, kao i sve afere vlasti koje se deơavaju godinama unazad.

Kako je saopĆĄtila ZZS, majka maloletnog dečaka SneĆŸana Andjelić rekla je da je zabrinuta za bezbednost svoje porodice.

„Ovo nije prvi put da nam se ovako neĆĄto deĆĄava. Sve je ovo u maniru SNS tako ĆĄto je njima uvek na udaru porodica“, izjavila je Andjelićeva.

Ona je pozvala predsednika Srpske napredne stranke i Republike Srbije da osudi ovakav čin crtanja mete na čelo maloletnom licu i naglasila je da je kao majka zabrinuta za bezbednost svog deteta.

„Ć abac je mali grad i u poslednje vreme ima dosta pritisaka od strane lokalnih batinaĆĄa koji su najčeơće predvodjeni SNS. Zato kaĆŸem da je predsednik (Aleksandar) Vučić najviĆĄe odgovoran, jer je duĆŸan da stane u odbranu svih svojih gradjana“, rekla je SneĆŸana Andjelić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.