U trendu

Bećirović pozvao Dodika na saradanju u cilju opšteg dobra

Potpredsednik SDP-a i budući bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović pozvao je danas lidera SNSD-a Milorad Dodika na saradnju s ciljem opšteg dobra u BiH.
Bećirović je rekao da se „prošlost ne možemo promeniti“, ali da se političari u BiH mogu okrenuti radu čiji je cilj bolja sadašnjost i budućnost

On je ocenio da su BiH, njeni narodi i gradjani, nepovratno izgubili prethodne četiri godine u „neracionalnim izjavama Milorada Dodika i komentarima na te izjave“.

Prema njegovim rečima, rezultat takve neodgovorne politike su bogati političari i siromašni stanovnici BiH, oba njena entiteta.

Bećirović je naglasio da „ključna pitanja za ljude u BiH nisu šta Dodik misli o Bećiroviću, niti šta Bećirović misli o Dodiku“, već je ključno pitanje kako da se izadje iz postojeće krize u BiH.

„Umesto prepirki i tenzija, donesimo razvoj i pravdu u svaki deo BiH i ispitajmo detaljno ko je odgovaran za kontinuirane izborne kradje u oba entiteta“, kazao je Bećirović, saopšteno je iz SDP-a.

Dodik je ranije danas u Beogradu izjavio da je Bećirović „gori“ od lidera SDA Bakira Izetbegovića i da se raduje što će biti novio bošnjački član Predsedništva, jer će, kako je ocenio, doprineti raspadu BiH.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar