Brodet fest u Pržnu 11. juna

Kao jedno od najlepših delova crnogorske obale, ribarsko mesto Pržno – mesto poznato po predivnoj peščanoj plaži, restoranima, ribljim specijalitetima i najlepšem zalasku sunca, podstaklo je ideju o organizaciji festivala koji bi bio u službi promocije samog mesta, ali i obogaćenja ponude u njemu u periodu predsezone.

Foto: Foto: Budva Travel

Foto: Foto: Budva Travel

Festival Brodet fest se realizuje pet godina zaredom, u saradnji sa privrednicima, restoranima i hotelima, u Pržnom. Veliki broj turista i posetilaca svake godine uživao je u bogatom programu, uz veliki vatromet na kraju dana.

Ponešena interesovanjem posetilaca, turista i medija, Turistička organizacija opštine Budva nastavlja sa organizacijom ove manifestacije, pa će se ove godine Brodet fest održati 11. juna 2016. godine.

Foto: Budva Travel

Foto: Budva Travel

Brodet fest predviđa celodnevni program koji će podrazumevati dečiji program, degustaciju lokalnih poslastica i crnogorskih vina, pripremu i degustaciju brodeta i koncerte primorskih klapa, a u večernjim satima, na samoj obali mora, nastupiće Nina Badrić i Petar Grašo.

Brodet fest podrazumeva dan sa ukusom vina i brodeta, sa slikom mora, plaže i razigrane dece i sa zvukom najlepših pesama.

Ostavite komentar

Ostavite komentar