U trendu

Brutalna tuča turista u Splitu (video)

Na Bačvicama u Splitu dogodila se masovna tuča u kojoj su trojica stranih državljana izvukla deblji kraj.

🍺BRLJA TURIZAM🍺Nakon tećice evo i nokaut štakom.Kao što smo rekli kad povećaš radno vrime svake rupe više je alkohola, šta je više alkohola više je sranja. Šta je više sranja treba više policije za kontrolirat javni red i mir.A policija trenutno ne pokriva niti one logične punktove poput Bačvica pa na cesti iznad Bačvica možete zateći i ovakve scene ❤Petar Škorić malo je do 02h da radi svaka rupa stavimo do 04h, al ne centar nego cili grad. Jebe se tebe dozvoliš kaos i onda su svi odgovorni osim tebe.Sa strane struke možemo reći kako izbornik Dena unatoč viralnosti ovog poteza nije bio oduševljen. Kako kaže vidljivo je da pri samom zamahu nije korišten puni potencijal, već je štakom zamahnia iz lakta.#CroatiaFullOfChaos #MegaKnockuot

Gepostet von Dnevna doza splitskog nereda am Sonntag, 16. Juni 2019

Dvojica su bila povređena, a jedan je odbio lekarsku pomoć. Splitska policija objavila je da je sa stranim državljanima obavljen informativni razgovor, a Slobodna Dalmacija piše da su od petorice učesnika sukoba četvorica privedena, dok se za petim još traga.

Navodno se sukob dogodio nakon svađe oko plaćanja računa za taksi.

Jutros je na Fejsbuk stranici “Dnevna doza splitskog nereda” objavljen snimak ove tuče u kojoj se sukobilo više osoba, mahom stranih državljana.

Obračun je kulminirao kada je jedan od učesnika tuče štakom nokautirao drugog. Prizor je uistinu bio mučan, a na snimci se čuje kako jedan od očevidaca kaže “Ovo je bio meganokaut“.

(Net.hr)

Napišite komentar