Čanj: Ubio tasta, ranio taštu i suprugu

Beranac V. Dž. ubio je svoga tasta, 72-godišnjeg B. A., ispalivši više hitaca u njega i ranio taštu I. A. i suprugu O. Dž. u Čanju, prenela je RTCG.

Osumnjičenog je policija pronašla posle nešto više od sat vremena potrage, a prema povredama u predelu glave sumnja se da je pokušao samoubistvo.

Osumnjičeni je uhapšen nedugo nakon zločina kod hotela Zlatibor, gde je, kako se sumnja, pokušao da se ubije.

„Službenici barske policije su sinoć oko 22 sata pronašli V. Dž. (44) iz Berana, koji je kako se sumnja prethodno upotrebom vatrenog oružja u Čanju lišio života jedno lice i naneo povrede dvema osobama“, saopšteno je iz Uprave policije.

On je pronađen u blizini vozila kojim se dovezao kod hotela Zlatibor, sa povredom od vatrenog oružja u predelu glave, zbog čega se sumnja da je pokušao samoubistvo.

Iz policije su naveli da je potom prevezen u barsku bolnicu i tada je davao znake života.

„Na osnovu informacija kojima policijski službenici raspolažu u ovom momentu, V. Dž. je prethodno, oko 20.45 sati, u Čanju upotrebom vatrenog oružja lišio života B.A. (72) iz Čanja, dok su tom prilikom povrede zadobili supruga i ćerka stradalog, I. A. (71) i O. Dž. (44)“, kazali su iz policije.

O događajima je obavešten zamenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, a policija još uvek radi na utvrđivanju svih činjenica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.