U trendu

Splitski odbornik: Delije drage, pričajte kakvo je more u februaru

Član gradske skupštine Splita Martin Pauk oglasio se povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu objavom na Fejsbuku u kojoj, mada osuđuje fizičko nasilje, srpske vaterpoliste optužuje da su sami krivi za napad.

„Da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negde kod fontane stali, napravili selfije i stavili ga na instagram, te se ku**ili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste prošetali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam niko nije ništa mogao jer ste “moćni“, “ogromni“, “snažni“. Sada im bre pričajte kakvo je more u februaru“, poručio je Pauk, prenosi Index.

Pauk, koji je član stranke Nezavisni za Hrvatsku i koji radi i u Hidrografskom institutu u Splitu pre ove poruke napisao je kako su splitski vaterpolisti pre utakmice šetali Beogradom bez jasno vidljivih obeležja kluba, da su govorili ekavicom, ali da su u restoranu ipak bili prepoznati i nazvani ustašama.

„Jeste li iz ove kratke priče uspeli da shvatite pouku? Jeste li primetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dodu u Beograd, obuku civilnu odeću bez ikakvih navijačkih obeležja, a sa druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene Zvezde sa stavom “vidi nas koliki smo, ne može nam niko ništa““, napisao je Pauk.

(Tanjug)

4 komentara
 1. Anonimni

  martin primio u zadnju sasiju pa se smeska,ped**ko dalmatinko,,,taliani ce da zavrse sa vama,,u ime pape francija

 2. Anonimni

  Isprika zbog ovih debila koji su nedavno izpuzali ispod kamena!

 3. batamrca

  dodji ti u beograd pa da te naucimo plivanju ispod leda onda ces te imati sta pricati

 4. GoBu

  Mogu da ti pokažem Dunav u februaru. Dođi, slobodno.. pa valjda si hrabar… vidim kako znaš da pišeš, samo ti i ja…

Napišite komentar