U trendu

Detalji ubistva troje dece u Zagrebu: Otac na Fejsbuku ostavio oproštajno pismo

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je pronašla troje najverovatnije ugušene dece i njihovog oca koji je pokušao da izvrši samoubistvo, preneli su hrvatski mediji.

U policiji kažu da je oko 2 sata u Mlinovima, na osnovu primljenih informacija o najavljenom samoubistvu, u stanu pronađen muškarac koji je pokušao da se ubije, zbog čega je prevezen u bolnicu.

„Na mestu događaja pronađeno i troje dece bez znakova života i sumnja se na krivično delo ubistvo. Uviđaj vodi zamenica Županijskog državnog tužioca“, stoji u saopštenju zagrebačke policije.

Prema neslužbenim podacima decu je ugušio austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu, preneo je Index.

Pre brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem je naveo da ga je ostavila devojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj i da je ostao bez novca. Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

Nakon što je pronađen u stanu gde je najverovatnije ubio svoje troje dece – blizance devojčicu i dečaka od sedam godina i još jednog mlađeg. četvorogodišnjeg sina, pokušao je da se ubije otrovom ili tabletama. Policajci su ga u omamljenom stanju pronašli u stanu i odveli na lečenje u bolnicu Sestara Milosrdnica.

U vreme zločina majka ubijene dece nije bila u Zagrebu, a deca su vikend provodila s ocem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar