U trendu

DF: Važne adrese da se jasno odrede i pomire vladu

PODGORICA – Demokratski front ostaje pri stavu da su se premijer Zdravko Krivokapić i predsednik parlamenta Aleksa Bečić, kako kažu, tajno sastali sa predsednikom Milom Đukanovićem, a od „važnih adresa“, koje su im preporučile i garantovale Krivokapićevu ispravnost, očekuju da se „jasno odrede i pomognu da se zavađeni članovi vlade pomire“.

„Svakako da nismo očekivali sukobe i svađe u vlastitoj kući, a sigurno nismo mogli ni zamisliti da se neko iz nove većine tajno sastaje sa Đukanovićem“, naveli su u saopštenju iz DF-a.

Nedostojnim smatraju, kako navode, izmišljotine Zdravka Krivokapića o navodnim tajnim susretima „glavnih žrtava progona mafijaskog režima – lidera DF- a sa Milom Đukanovićem“.

Navode da te izmišljotine najbolje govore o osobi koja po hiljaditi put uhvaćena u laži i koja svoje „razotkrivene sastanke sa šefom mafije, a koji je istovremeno i predsednik Crne Gore, pokušava imputirati drugima“.

Iz ovog političkog saveza poručuju da je njihova obaveza i dužnost da brane volju preko 133.000 glasača i da će tu svetu dužnost raditi časno i odgovorno bez bilo kakve kohabitacije sa Đukanovićem.

„DF nema dilemu da se vlast može vršiti i uzdignutog čela i da se ne moraju izdati ideološka i nacionalna uverenja, radi šverca cigareta, Majbaha i trećih sekretarica u zapadnim ambasadama“, navodi se u saopštenju DF-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar