najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Hapšenje Marovića dokaz da državne institucije funkcionišu

Crnogorski premijer i lider vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Djukanović ocenio je danas da hapšenje predsednika Političkog saveta te stranke Svetozara Marovića dokazuje da u Crnoj Gori funkcionišu državne institucije.

Djukanović je novinarima rekao da je Marovićevo hapšenje dokaz da nema selektivnog pristupa u odnosu tužilaštva, što je uporna tvrdnja dela opozicije, već da su svi jednaki pred Ustavom i zakonima Crne Gore.

Crnogorski premijer je rekao da želi sve najbolje Svetozaru Maroviću u dokazivanju nevinosti.

On je naveo da je Marović čovek koji je predanim angažmanom u političkom životu Crne Gore doprineo svim savremenim političkim ostvarenjima Crne Gore, počev od obnove nezavisnosti, pa zaključno sa demokratskim razvojem što je krunisano pozivom u NATO.

“To me opredeljuje da pokažem, ne samo političku, nego i prijateljsku podršku čoveku sa kojim sam vrlo odgovorno radio na političkim poslovima prethodnih godina”, rekao je Djukanović.

On je dodao da “treba pokazati više ljudskosti od onoga što se pokazuje, nažalost, u savremenom crnogorskom društvu”.

Odgovarajući na pitanje da li će premijersku funkciju obavljati i u ovo doba naredne godine Djukanović je odgovorio:”Mnogo duže od toga”.

(Beta)

1 komentar
  1. Kumara

    Ovim si, čika MILO, pokazao kolko si licimeran, pokvaren i podmukao čovek. Jeste Sveto lopov, ali si ti veći. I da bi sebe oprao, pohapsio si mu cijelu porodicu. Mislim da se i tebi bliži dan da ideš u Spuž, pa ćete tamo imati dosta vremena i raspravljati ko je kome zabio nož u leđa!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike