U trendu

Hrvatski glumac radi kao dostavljač hrane zbog tuđih dugova

Hrvatski glumac Kristijan Ugrina podelio je svoju životnu priču sa tamošnjim medijima i otkrio da kada nije na sceni, radi kao dostavljač hrane.

Kristijan je za „Potragu“ ispričao da poslednjih 10 godina vraća tuđe dugove. Kako je objasnio, on je želeo da pomogne koleginici i pristao je da joj bude žirant. U međuvremenu ona je prestala da plaća rate, a kasnije i preminula, te je on nasledio njen dug.

– To je standardna hrvatska priča kad neko hoće nekome da pomogne, a taj drugi iskoristi tu dobronamernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči, kada me žena mog profesora s Akademije, kog sam jako voleo, pitala da joj budem žirant za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala da vraća kredite, pa sam kao žirant nasledio te dugove – rekao je glumac.

Koleginica mu je, priča glumac, rekla da je kredit digla da bi suprugu platila nadgrobni spomenik, a rate kredita plaćala je sve dok nije otišla u penziju.

– Napravila je moratorijum na kredit, ali kamata je morala da se plaća i to je raslo. Cifra se nagomilala. Na kraju sam jedan kredit u pregovorima s bankom otkupio za nekih 50, 60 hiljada kuna (preko 800, 900 hiljada dinara, prim.aut.) – pojasnio je.

Osim u matičnom Zagrebačkom pozorištu, novac je zarađivao radeći s građevinarima i kao konobar, a danas razvozi hranu na biciklu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.