I „neću ništa“ se naplaćuje: Račun sa plaže u Budvi postao hit na društvenim mrežama

Sezona letovanja je još uvek u toku, pa utisci, iskustva i primedbe turista ne prestaju da se dele mrežama. Najviše se žale na duge redove na granicama i cene u poznatim letovalištima, a fotografija koja je nedavno osvanula na Fejsbuku, dala je povoda korisnicima da se dobro zamisle i zabave.

Nema da se śedi za džabe 😂😂

Posted by Podgorički vremeplov on Friday, August 20, 2021

Naime, na Fejsbuk stranici „Podgorički vremeplov“ objavljena je fotografija računa izdatog na jednoj plaži u Budvi, na kojem je kao artikal upisan odgovor troje gostiju „neću ništa“ i naplaćen im svakom po 50 centi.

Dok je u komentarima grupa korisnika isticala da je ovakva praksa normalna širom Evrope, odnosno da se mesto u ugostiteljskom lokalu plaća u zavisnosti od lokacije, drugi su se dobro zabavili.

„Za one devojke sa stola preko puta što je, e, od mene za njih pošalji ništa“, „Ovo neću ništa valja uzimati“, „Mogu li udahnuti? Može… 0.50e“, „Nego šta? „Neću ništa“ i „daj mi samo čašu vode sa dosta leda“, „Takvi gosti najviše posla naprave… Da trčiš sa vodom, pepeljarom, daj šifru za internet, donesi mi još malo leda, aj pogledaj taj aparat kao da je traka pri kraju, imaš li da mi ukrupniš 50 centi ali imam samo 40“, „Fora bi bilo napraviti koktel i nazvati ga „neću ništa“, glasili su neki od komentara.

Veruje se da je ovo samo dobar marketinški trik ili šala vlasnika lokala, koja je našila na dobar prijem na društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.