U trendu

Ivana Tramp od gradonačelnika Bandića htela više poljubaca

ZAGREB – Bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana (70), koja boravi u Hrvatskoj, tokom šetnje Zagrebom s gradonačelnikom Milanom Bandićem, koji joj je dao buket i odveo je na kafu, poželela je više poljubaca nego što je on u prvi mah bio spreman dati, pa ga je zbunila svojom reakcijom, prenose Vijesti.hr.

Ona je, naime, sunčano subotnje prepodne iskoristila za šetnju užim centrom Zagreba u društvu gradonačelnika Milana Bandića i Nikice Gabrića, lekara koji joj je u svojoj oftalmološkoj klinici Svetlost u petak uspešno operisao oči.

Kako navodi taj portal, Bandić je svoju uvaženu gošću odveo na kafu, doneo joj je buket cveća, a ugodno ju je iznenadio i poklonivši joj hrvatski dres s njenim imenom, knjigu Augusta Šenoe „Zlatarevo zlato“ prevedenu na engleski jezik, kao i monografiju Zagreba.

„To što je Ivana Tramp ovde, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za ceo region“, izjavio je Bandić, preneo je Jutarnji list.

Dok je Bandić govorio, gospođa Tramp poželela je da se poljubi sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pala su dva poljupca i kad se Bandić od nje ponovo okrenuo novinarima, Ivana Tramp se pobunila i rekla „No, no, no!“.

Dva poljupca očigledno nisu bila dovoljna, što je malo zbunilo gradonačelnika, ali on se, ipak, brzo pribrao, pa je pao treći i četvrti, dodaje portal.

Bivša supruga američkog predsednika od četvrtka boravi u Hrvatskoj koju je posetila iz zdrastvenih razloga zbog operacije očiju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar