U trendu

Majka monstrum: Kuhinjskim nožem izbola sina pa vikala „nemoj da mi umreš“

Više državno tužilaštvo u Podgorici podnelo je optužnicu protiv srpske državljanke Marije Pančić, koja se sumnjiči da je pokušala da ubije svog sedmogodišnjeg sina. Majka monstrum se sumnjiči da je kuhinjskim nožem izbola sina kog je prethodno zlostavljala, udarajući ga po glavi i telu.

U naredbi za provođenje istrage navodi se da je osumnjičena 4. decembra prošle godine u porodičnoj kući sina više puta ubola nožem u vrat, grudni koš i natkolenicu, nanoseći mu povrede opasne po život.

Nož kojim je ranila sedmogodišnjeg sina sakrila je ispod dušeka, gde su ga pronašli policajci. Komšije optužene ispričale su istražnim organima da su tog dana čuli Mariju kako govori sinu: „Nemoj da umreš“, prenosi crnogorski list „Dan“.

Jedan od komšija je ispričao da se istog trenutka kada je čuo viku uputio ka kući Pančićeve, ali da su vrata bila zaključana. Kada je počeo da je doziva, okrivljena je izašla, držeći u naručju sina, kojeg je zaklonila kao da želi da ga sakrije i nije se obazirala na njegovu ponudu da joj pomogne.

Svedok S. J. ispričala je da je kritičnog dana bila u svojoj kući kada je začula vrisak deteta iz kuće okrivljene, nakon čega je počela da dozivati i čula je glas deteta kao da ječi, a nakon toga je okrivljena počela da viče „nemoj da mi umreš“.

Kada je došao poštar B. R., okrivljena je iznela dete i ubrzanim hodom prošla pored komšinice, okrenuta leđima, kao da pokušava da sakrije dete, ali je S. J. ipak uspela da vidi da je dete sa strane potpuno krvavo. Takođe, komšije su ispričale i da su čule da je sin okrivljene u školu dolazio s povredama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar