U trendu

Mašinovođa koji je pokosio dobojsku porodicu doživeo užasnu sudbinu

Mašinovođa Železnica RS, koji je upravljao vozom koji se pre nekoliko dana sudario s automobilom u kojem je umrla kompletna porodica Đedovac iz Stanova kod Doboja, zbog teškog psihičkog stanja smešten je u dobojsku bolnicu „Sveti apostol Luka“.

Mašinovođa se, prema pisanju tamošnjih medija, nalazi u teškoj depresiji, psihički nije u stanju ni sa kim da komunicira, a imao je i poremećaj rada srca, zbog čega je jedno vreme bio smešten u jedinici intenzivnog lečenja.

„Pacijent se još nije u potpunosti konvertovao, stanje je nešto bolje, ali mu srce još nije ušlo u normalan ritam“, rekli su u dobojskoj bolnici.

Odmah nakon nesreće, na lice mesta izašle su komisije ŽRS koje su utvrdile da je mašinovođa, videvši automobil koji prelazi prugu, davao neophodne signalne znake i počeo kočiti, ali da putnički automobil nije prešao preko putnog prelaza.

Alko-testovi pokazali su negativan rezultat kod obojice mašinovođa.

Supružnici Zlatko (53) i Slavica (46) Đedovac iz Stanova i njihova sedamnaestogodišnja ćerka Kristina smrtno su stradali na mestu nesreće, dok je njihova ćerka Nikolina (18) preminula naknadno u banjalučkom Kliničkom centru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.