U trendu

Mediji: Pronadjeno beživotno telo u Bojani, istraga ukazuje da je reč o policajcu Elezoviću

U Ulcinju, u blizini granice sa Albanijom, sinoć je pronadjeno beživotno telo muškarca čiji identitet tek treba da bude utvrdjen.

Mediji su objavili, pozivajući se na nezvanična saznanja, da preliminarni rezultati istrage ukazuju da je reč o bivšem šefu ulcinjske policije Rudolfu Elezoviću.

Nestanak je prijavila njegova supruga Marina Elezović 27. maja. Elezović je bivši načelnik ulcinjske policije, koji je kasnije rasporedjen u sektoru crnogorske granične policije.

Mediji su pisali i da policija proverava da li je ilegalno napuštio Crnu Goru i obreo se u Albaniji, kako bi izbegao saslušanje pred specijalnim tužiocem u okviru istrage protiv kriminalne grupe osumnjičene za šverc droge.

Inspektori su mesecima radili na slučaju šverca marihuane preko Bara i Ulcinja, u koji su, kako se sumnja, bili uključeni pojedini policajci ove dve opštine.

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović je 1. juna rekao da postoje odredjena operativna saznanja o nestanku Elezovića koja ne može podeliti.

„Nadam se da je taj čovek živ, a sve ostalo ćemo da vidimo. Odredjeni tragovi postoje, ali ih sada ne mogu saopštiti“ istakao je tada Sekulović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.