Mektić prelazi u Komšićevu stranku?

BANJALUKA – Ministar bezbednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu i doskorašnji član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić budući je član Demokratske fronte – stranke aktuelnog predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića.

To je objavio portal Infosrpska navodeći da je taj transfer dogovaran već mesecima, a da je Mektić prelomio kada je Mirko Šarović izabran za lidera SDS sa čim se nije slagao, prenosi RTRS.

„Zamerio je Šaroviću, kako kažu, zbog toga ‘što po pamet ide u Beograd’. Potom je usledila javna kritika nakon izbora novog Predsedništva SDS zbog izabranih u Predsedništvo ove stranke. Jedan od glavnih razloga za transfer Mektića je dogovor sa Komšićem da se u slučaju formiranja Saveta ministara spreči da ‘Dodikov kandidat prođe u vrh obaveštajne agencije BiH'“, piše portal.

Autori ocenjuju da se Mektić plaši da bi na taj način moglo da se dođe „do kompromitujućih podataka o njegovom nezakonitom delovanju“.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI! ###### RASCEPILA SE REPUBLIKA SRPSKA #### NEOČEKIVANO! ######### fuj DODIK !# ## DODIK je „POPUSTIO“ SEBI,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI ## . ##### URADIO JE JER SE UPLAŠIO ######## DODIK je „de facto“ RAZDELIO Republiku Srpsku —— >>> ISTOČNO od Brčkog i ZAPADNO od Brčkog , …# RASCEP, PODELA BIH # OSEČALO SE „odavno “ , DA JE BIH PODELJENA , pa Banja Luka očigledno je „ZAPADNO“ ORIJENTISANA # ## AUSTRO -UGARSKA TJ: I N Č K O je POSTIGLA CILJ =slomila JEDINSTVO REPUBLIKE SRPSKE # ZAČUTAO je DODIK ! ZAČUTALA REPUBLIKA SRPSKA , NEMA VESTI O DODIKU ## Daleko je „otišao“ , NEMA POVRATKA ,OČEKUJEM „novog vođu ZA „Republiku Srpsku“ -sa SEDIŠTEM – na PALAMA, ZA Srbe iz HERCEGOVINE i iz Bosne istočno od SARAJEVA bliže DRINI(između Užica i Sarajeva ) ### #### Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! ##### NEMA VESTI O DODIKU ##### , DODIK PRIPADA Republici Srpskoj ZAPADNO od Brčkog ###### , DODIK je „POPUSTIO“ SEBI #### ,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI , #### NEMA VESTI O DODIKU ! ######### DODIK je SAM izjavio :“ ONAJ KO PRISTUPI NATO JE IZDAJNIK“, „Pomozi Bože SRBIJI! Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! Samo Srpska Pravoslavna Crkva POVEZUJE SRBE! SRBI „preko Drine “ SU „dugo živeli u Austro-Ugarskoj“, POLITIČKO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA MOŽE USPOSTAVITI , samo Srpska Pravoslavna Crkva , „jedinstvo razlika“ , a TO JE UNIJA ILI KONFEDERACIJA SRPSKOG ŽIVLJA IZ SRBIJE uključujući Kosovo I Metohiju , SA BIH ( može MOŽDA i CG ) !

Napišite komentar