U trendu

Milanović: HR neće imati ni Miki Mausa ni Hromog Dabu za predsednika

OSIJEK – Predsednički kandidat hrvatske Socijaldemokratske partije Zoran Milanović izjavio je danas da će borba za predsednika Hrvatske biti „napeta i teška do kraja“, kao i da je uveren da će se u preostala dva meseca stvari razvijati na način da Hrvatska neće imati „ni Miki Mausa ni Hromog Dabu za predsednika, nego normalnog čoveka, koji se bori za normalnu Hrvatsku“.

On je odgovarajući na pitanja novinara, na koje osobe iz stvarnog života se odnosi analogija o Miki Mausu i Hromom Dabi, rekao da je ona višestruka, preneo je Index.hr.

Prema njegovim rečima, „HDZ je naprosto zarobio Hrvatsku“, što je ocenio kao „zlostavljački odnos“.

„Tu nema predaje. Ne sme im se prepustiti Hrvatska, jer Hrvatsku naprosto utapaju u Balkan. Oni su zemljoradnici kojima ni blato ne bi uspevalo“, rekao je Milanović.

Milanović je dodao da Plenkovića nije kritikovao i da će mu biti najbolji prijatelj kada pobedi, ali da će to trajati kratko, jer će ga smeniti i „kao svakog bivšeg predsednika HDZ zakopati pod gomilu zaborava“.

„Takva sudbina će snaći i Plenkovića. Nije da mi je drago zbog toga, bez ironije, ali tako će biti“, rekao je Milanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar