Neverovatne reakcije Splićana na prizor srpskog vaterpoliste u moru

Hrvatski mediji detaljno prenose dramu koju su vaterpolisti Crvene zvezde danas doživeli u Splitu, kada ih je napala grupa huligana. Jedan od vaterpolista morao je da skoči u more da bi se spasao, a portal „Indeks“ prenosi kako su na to reagovali obični Splićani.
Kada su videli čoveka u moru, Splićani su odlučili da pomognu igraču beogradskog kluba da izađe iz vode, dok su neki dovikivali: „Ipak je on četnik!“.

Pre nego što je izašao iz mora, igrač je skinuo majicu Crvene zvezde i bacio je u more.

Zbog ovog skandala, VK Crvena zvezda neće igrati meč protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige. Sportisti su odmah posle incidenta krenuli autobusom u Beograd.

Vest o napadu potvrdio je i predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić.

(Sputnjik)

12 komentara
 1. Mile

  Anonimni lepo si rekao ali jebi ga bg je zaboravio sta je merlin pisao na vratima kafane pa ga Onako docekujemo u areni. Š

 2. Anonimni

  u pravu ste u potpunosti , ignorisati H do daljeg

 3. Anonimni

  U pravu su ljudi.Ne vole vas uopste, a i vi ne treba da ih gledate i zovete ih na emisije u Srbiji.Imajte malo dostojanstva

 4. AA ( americki alah)

  ne verujem, Mislim verujem kad rvacka barbika i ustogljeni clown kazu da u rvackoj nema ustastva. DAKLE NEMA USTASTVA U RVACKOJ. I onda cura u srednjoj skoli je molila da joj se ureze veliko U na celo. Opste poznato da su albanci ustase( posto je cura aljbanka)

  1. Anonimni

   TI SI IDIOT!

 5. Anonimni

  Sramota!

 6. milovan

  Ipak je to Crveni Split. Tako su se hvalili dok su imali koristi od Cope iz Kumrovca. Ipak mi nije jasno,5 kabadahija razjurili 3-jicu vaterpolista.Ej,vaterpolista. A onaj jos skida zvezdinu majicu u more,da ga valjda ne sramoti. E zato sto ste takvi srbijanci.Tako vam i je. Uvek ste bili veliki u kaficima.

  1. Anonimni

   Jebali te Srbijanci krajišniku glupi. Gde su ti bili preci da brane Kosovo, nego su klisnuli da brane Austro-Ugarsku a onda vas doveo ćopa da mi otimate zemlju crvene džukele. Zaveži govedo tupavo, pokri se ušima i vrati se onima koje tvoj babo branio od turaka!

  2. Anonimni

   Majmune jedan video bih šta bi ti radio da je tebe neko napao šipkama!

 7. Anonimni

  Ajme. Opet beograđani šire bratstvo i jedinstvo a kad dobiju po nosu onda nisam ja Srbin i bacaju petokraku u more. Shvatite vec jednom da ne mogu ocima da vas gledaju ni u Federaciji ni u Hrvatskoj i da su zadojeni mrznjom i fasistickom ideologijom. Nego spremite se vi za nove koncerte Rozge i Merlina pa punite tri dana zaredom Arenu. Malo domacih pjevaca imate?

 8. Slobodan Ćuk

  A šta ovde ima da se komentariše? Svima je sve jasno.

 9. zoran

  …ipak je on četnik…ipak je ovo 21.vek..ipak su neki u srednjem veku..ipak smo svi ljudi valjda..Split – sramota

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike