U trendu

Pretili klanjem: Objavljeni detalji napada na srpske vaterpoliste u Splitu (video)

Predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić potvrdio je da je golman Aleksandro Kralj morao da skače u more u Splitu po dobijanju nekoliko udaraca od napadača, ali i da nije zadobio teže povrede. Direktor kluba Igor Milojević objasnio je kako je došlo do napada.

Kako je preneo hrvatski portal „24 sata“, četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su danas u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u regionalnoj ligi, a najteže je prošao Kralj.

Jelenić je u izjavi Tanjugu rekao da je Kralj morao da ide u lokalnu policiju kako bi dao izjavu i da se oseća dobro, prema njegovim informacijama iz Hrvatske.

„Napadnuti su u kafiću na rivi, Kralj je morao da skače u more, a preostala trojica su uspela da pobegnu. To je katastrofa, igrači su, a ne navijači. Sramota, šta bih drugo rekao“, rekao je Jelenić Tanjugu.

Vaterpolo klub Crvena zvezda održao vanrednu konferenciju povodom napada na njihove igrače u Splitu, prenose beogradski mediji.

Direktor vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević objasnio je kako je došlo do napada na vaterpoliste kluba u Splitu, i kako je golman Aleksandro Kralj morao da skače u more po dobijanju nekoliko udaraca od napadača, ali i da nije dobio teže povrede.

Trojica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su danas u Splitu pred utakmicu sa Mornarom u regionalnoj ligi, a najteže je prošao Kralj. Direktor kluba Igor Milojević je ispričao kako se odigrao incident:

„Oni su imali jakne, a ispod su imali trenerke sa obeležjima kluba. Konobar u kafiću je nekako video i prepoznao obeležja i započeo svađu. Hteli su da promene kafić, a pojavila se grupa huligana sa šipkama i pretila klanjem, a jednog su igrača udarili s leđa nekoliko puta. Maksimović je dobio metalnu štanglu u nogu i pobegao je sa lica mesta trčeći jedan kilometar. Aleksandro Kralj je dobio štanglu, ima povrede vrata i prelom nosa“, rekao je Milojević.

Splitska policija traga za petoricom napadača.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.