U trendu

Nezapamćena tragedija: Pijani vozač zgazio majku i četvoro dece

U tragediji kakvu Novi Travnik ne pamti Azra Hajrić i njeno dete su poginuli, dok je još troje dece povređeno nakon što je na njih sinoć oko 21.30 sati automobilom marke Opel astra u strogom centru grada naletio 34-godišnji Nermin Rustempašić.

Prema još nepotvrđenim informacijama, majka Azra i 9-godišnja devočica Alma na mestu su ostale mrtve, dok su nakon izuzetno brze reakcije službenika novotravničke hitne pomoći sve povređene prevezli u bolnicu u Travnik, odakle je, nakon obrade, dvoje dece poslato u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Očevici koji su pomogli službenicima hitne pomoći šokirani su, kažu da od šoka nisu uspeli da vide ni da li je vozač pešake udario na trotoaru ili na pešačkom prelazu.

– Sve se odigralo tako brzo. Sa ženom sam ulazio u zgradu kad je brat zavikao ne vodi decu iz zgrade. Kad sam video noge su mi se odsekle, samo sam bespomoćno stajao, nisam mogao ni pritrčati i pomoći, dok je brat pomagao povređenoj deci – kazao nam je Novotravničanin koji je bio očevidac.

Nakon nesreće policija je privela Rustempašića, a prema nepotvrđenim podacima vozilom je upravljao pijan.

Policijski uviđaj do dugo u noć pratilo je nekoliko stotina Novotravničana, a više o samoj nesreći trebalo bi biti poznato tokom današnjeg dana, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.