U trendu

Objavljen snimak kako policija rasteruje mlade u Mostaru

SARAJEVO – Sarajevsko „Oslobođenje“ objavilo je danas snimak na kome se vidi kako policija u Mostaru rasteruje mlade koji su u četiri sata ujutru sedeli ispred jednog fast fuda u Mostaru.

Rad mostarske policije našao se na udaru kritika nakon što su pojedini mediji pisali o slučaju.

Na snimku koji je objavila televizija Hayat, a prenelo Oslobođenje, vide se policajci koji prilaze mladima koji sede za stolovima ispred kioska brze hrane i rasteruju ih bilo rečima, bilo udaranjem pendrecima po stolu, a zatim ih juri po obližnjoj ulici.

Tim povodom na Fejsbuk stranici „Policijska Akademija BiH“ pojavio se novi video iz Hayatove emisije „Slučajevi X“, na kome se navodi da se radi o medijskoj laži koja kruži po portalima.

„Samo širite laži i negativnost u našem društvu. Zna se kako se građani moraju ponašati u 4 ujutru. Ova grupa policajaca je uspostavljala javni red i mir. Drugi građani spavaju, a jedni galame ispred lokala i bahato se ponašaju. Policajci su u prva dva do tri navrata pokusali fino da uspostave javni red i mir, ali kao sto vidite nije uspelo“, navodi se na toj Fejsbuk stranici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.