U trendu

Odbijena kaucija, Sara čeka suđenje u pritvoru

Osnovni sud u Kotoru odbio je kauciju u iznosu od 10.000 evra koje je ponudila odbrana Beograđanke Sare Vidak (20), osumnjičene za napad na sudiju Suda za prekršaje u Kotoru Jelenu Stanišić.

Ranije ove sedmice Osnovni sud u Kotoru odbio je žalbu jednog od Sarinih advokata Srđana Lješkovića na odluku kojom joj je određen pritvor do 30 dana. Sari Vidak je prošle nedelje određen pritvor zbog opasnosti od bekstva.

Incident se dogodio prošlog utorka, na kraju prekršajnog postupka protiv Stevana Prpe, dečka osumnjičene Vidak, koji je kažnjen novčano 90 evra zbog saobraćajnog prekršaja. Nezadovoljna zbog donete odluke, Vidak je, kako se navodi u prijavi, sudiju Stanišić napala najpre verbalno, a zatim i fizički. Vidak je kategorično negirala navode optužbe za koje se tereti.

Juče je Osnovni sud u Kotoru potvrdio optužni predlog kotorskog Osnovnog tužilaštva podnet protiv Sare Vidak (20) iz Beograda zbog napada na sudiju prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić, a početak suđenja zakazan je za petak, 31. avgust.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)