U trendu

Ogroman gaf na HRT-u, gledaoci pobesneli (foto)

U dosta domaćinstava širom bivše Jugoslavije sinoć se odvijala slična scena. Čitave porodice, ili barem neki članovi, okupili su se ispred TV ekrana, jer je za nešto posle devet uveče na HRT-u 1 najavljena prva epizoda dugoočekivane nove, četvrte sezone serije „Crno-bijeli svijet“.

Ova veoma popularna i gledana serija bavi se osamdesetim godinama prošlog veka. Oni malo stariji gledaju je s nostalgijom na lepša i bolja vremena, dok im se njihova deca istovremeno smeju i čude se kako su uopšte uspeli da žive u vremenima „par-nepar“ vožnje, nestašice ulja u samoposlugama, bez jutjuba i gugla…

Međutim, gledaoce je u 21 i 10 dočekalo neprijatno iznenađenje – umesto prve epizode četvrte sezone, kreće emitovanje poslednje epizode prve sezone. Strpljivi obožavaoci najpre si pomislili do je ‘finta’ reditelja i da će nove scene uskoro krenuti… Ali, ne počinje…I natpis u uglu ekrana „Nova sezona“ nestaje.

Istovremeno društvene mreže počinju da gore – oglašavaju se glumci, gledaoci…Čude se…Negoduju…

Međutim, stara epizoda i dalje traje, uz poruku na TV ekranu: „Izvinjavamo se zbog emitovanja pogrešne epizode „Crno-bijelog svijeta“.

Nakon nekih 30 minuta napokon se nešto dešava. Kreće dugoočekivana četvrta sezona.

HRT se oglasio posle ovog velikog gafa, objašnjenjem da će zbog toga preduzeti disciplinske mere protiv odgovornih osoba za ovu veliku grešku, i da se „izvinjavaju gledaocima zbog nastale situacije“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.