U trendu

Policija istražuje ko je žena zakopana u tuđem grobu

PODGORICA – U zetskom selu Vukovci zavladao je nespokoj nakon što je u jednoj porodičnoj grobnici pronađeno zakopano nepoznato žensko telo.

Policija i tužilaštvo pokušavaju da utvrde ko je i kada sahranjen u tuđem grobu.

Iz Uprave policije Vijestima je potvrđeno da je jedna porodica iz Vukovaca, kada su pokušali da sahrane preminulog člana porodice, u grobnici pronašla nepoznato telo.

Iako dobro upućen izvor tvrdi da ženski leš nije bio u kovčegu, već samo ubačen u grobnicu, policija govori suprotno – da je bio u kovčegu.

“Početkom meseca porodica iz Vukovaca pokušala je da sahrani preminulog člana. Kada su otvorili porodičnu grobnicu unutra su pronašli kovčeg u kom su bili posmrtni ostaci. Nije im bilo poznato ko je sahranjen, ni kada, zbog čega su pozvali policiju. Mi smo, nakon tog obaveštenja, izašli na lice mesta i obavestili tužilaštvo”, objasnili su iz UP.

Naložena su, kažu, veštačenja kako bi se utvrdilo vreme smrti i identitet osobe čiji posmrtni ostaci su pronađeni zakopani u tuđem grobu.

Jedan od sagovornika Vijesti, koji je i prijavio novinarima taj nesvakidašnji događaj, kazao je da se u Zeti spekuliše da je u grobu pronađeno telo ubijene žene.

“O tome se zvanično ćuti, ali mi znamo da su ljudi otvorili grob jer su morali da sahrane babu koja je preminula. Dočekalo ih je neprijatno iznenađenje. U njihovom grobu bilo je telo žene. Neshvatljivo je da se nešto tako dešava i zataškava”, kazao je sagovornik Vijesti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.