U trendu

Portal Index nastavio kampanju protiv HDZ

ZAGREB – Nakon pune medijske podrške riječkom kafiću „Tri majmuna“, čiji je vlasnik nedavno zamolio članove i simpatizere vladajuće HDZ da ne dolaze u njegov objekat jer nisu dobrodošli, hrvatski portal Index je nastavio kampanju protiv stranke premijera Andreja Plenkovića prodajom štampanih nalepnica i majica sa oznakom „stop HDZ“.

U Indexsovom šopu se mogu kupiti nalepnice na kojima je skraćenica HDZ uokvirena znakom stop i dve vrste uniseks majica u beloj boji.

Na jednoj su obeleženi kvadratić za natpis „čovek“ i prazan kvadratić za natpis „HDZ-ovac“, a na drugoj vrsti majica je takođe natpis HDZ uokviren znakom stop, slično nalepnici.

Majice prodaju po 50, a nalepnica je 10 kuna.

„Pokažite građansku hrabrost, podržite riječki kafić koji HDZ-ovce smatra nepoželjnima i izrazite svoje mišljenje o korupciji, sudski dokazanom lopovluku, uhlebljivanju i višedecenijskom uništavanju Hrvatske od osuđene zločinačke organizacije HDZ-a“, objavio je portal.

U uputstvu za korišćenje nalepnice naveli su: „Ako imate građanske hrabrosti i ako vam je dosta ćutanja, nalepnicu možete zalepiti na svoj objekt, automobil ili lopovima na čelo“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.