U trendu

Sate provela u pregrejanom automobilu: Detalji smrti 4-godišnje devojčice

Četvorogodišnja devojčica tragično je preminula u okolini Banja Luke nakon što je najmanje dva sata bila u automobilu koji je ceo dan stajao parkiran na suncu.

Devojčica je pronađena mrtva u automobilu u selu Donja Piskavica, a obdukcijom je utvrđeno da je umrla od toplotnog talasa

Tužilaštvo Banje Luke navodi da je devojčica, bez znakova života, pronađena u subotu oko 16:30 u automobilu koji je bio parkiran u dvorištu porodične kuće, piše Avaz.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, devojčica se igrala u vozilu koje je bilo parkirano na suncu. Nije za sada poznato koliko je tačno vremena provela u automobilu, ali se pretpostavlja kako se radi o dužem periodu.

„U automobilu je provela najmanje dva sata, što je dovelo do pregrejavanja tela i smrti“, rekao je za Avaz izvor blizak istrazi.

Devojčicu je navodno pronašla njena majka, koja je u drugom stanju. Pokušala je da je reanimira i pozvala hitnu pomoć, ali bilo je prekasno. Meštani za Avaz navode da je majka za vreme tragičnog događaja bila u kući i uspavljivala mlađeg sina.

Rekli su da bi devojčica u to vreme obično odlazila koda bake i deke, ali ovoga puta je otišla da se igra u automobilu. Ušla je u otključano vozilo koje je ceo dan stajalo na suncu i preminula od toplotnog udara.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu događaja, a naložena je i obdukcija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar