najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Slovenci o Melaniji Tramp: Ma kakva modna agencija…

Donald Tramp i njegova sup­ruga pričaju da su se prvi put sreli u njujorškom klubu 1998. godine. Tada je bila mlada, 28-godišnja manekenka Melanija Knavs, a on uspešan 52-godišnji milijader, na glasu kao veliki zavodnik.

Ne zna se šta joj je tom prilikom rekao, ali ubrzo joj je ostavio svoj privatni broj telefona i par je počeo da se viđa. Vezu su krunisali brakom u raskošnoj ceremoniji u Palm Biču 2005. godine. Ipak, cela priča o njihovom upoznavanju, kao i sam susret, možda su bili samo predstava za javnost.

Slovenski novinar Bojan Požar izjavio je za britanske medije da je javno upoznavanje u klubu bilo inscenirano i da se par zapravo prvi put sreo tri godine pre toga, 1995. Jedan od autora biografije “Melanija Tramp – Insajderska priča: Od slovenskog komunističkog sela do Bele kuće”, Požar je, dok je istraživao za knjigu, razgovarao sa brojnim modnim agentima, koji su mu otkrili kako je Tramp pomagao Melaniji u manekenskoj karijeri između 1995. i 1998. Njena prva naslovnica u sferi magazina bila je špansko izdanje Harper’s Bazaara 1996., a na njoj je završila navodno zahvaljući Trampovu novcu.

Kako su se stvarno upoznali? Požarovi izvori imaju različite priče. Prema jednoj od njih, sreli su se u restoranu u njujorškom Sohou, a prema drugoj na zabavi jednog poznatog igrača bejzbola. Svi se izvori slažu u jednom – da se nisu upoznali 1998.

Melanija danas tvrdi da se u Njujork doselila 1996., ali prošle nedelje procurile su njene seksi fotografije, koje su navodno snim­ljene 1995. u tom gradu.

Zašto bi Trampovi lagali o datumima kada su se upoznali i kada je Melanija stigla u Njujork? Britanski mediji nude dva odgovora.

https://www.instagram.com/p/8HDKDWBfjQ/?taken-by=firstladymelaniatrump

Prvi je razlog što je Tramp 1995. godine još bio u braku sa svojom drugom suprugom Marlom. Afera sa njom, dok je još bio u braku sa Ivanom Tramp, privukla je veliku pažnju medija i verovatno mu nije svejedno što bi konzervativni birači, koji su mu oprostili jednu preljubu, mislili o ponavljanju istog.

Razdoblje od 1995. do 1998. tri su najtajnovitije godine Melanijinog života. Do tada je imala mnoge momke u Sloveniji, ali u tom periodu javno nije bila ni sa kim. Požar je uveren da se radi o još jednom dokazu u prilog aferi s Trampom.

Što se tiče Melanijine selidbe u Njujork, službena priča o 1996. godini verovatno je nastala zbog radne dozvole. Prema njenim izjavama – da se vraćala iz Njujorka u Sloveniju kako bi dobila pečat na vizi – može se zaključiti da je u to vreme imala turističku, a ne radnu vizu. Ako je to istina, onda je njeno snimanje 1995. godine neugodno za Trampa ne samo zbog golotinje nego i zbog činjenice da je radila – ilegalno. Potencijalno veliki problem za političara koji je svoju kampanju temeljio na borbi protiv ilegalnih imigranata.

Otkad postoje ozbiljne šanse da postane prva dama SAD-a, skandali iz života Melanije Tramp iskaču gotovo svakodnevno. Ove godine objavljena je još jedna knjiga – “Od kupleraja do Bele kuće: Istinita priča o Melaniji Tramp”, u kojoj se tvrdi da je modna agencija za koju je Melanija radila u Milanu zapravo bila “klub za finu gospodu”. Iako ne postoje dokazi za te tvrdnje, same optužbe dovoljno opterećuju Trampove.

https://www.instagram.com/p/7_DWEKhfrq/?taken-by=firstladymelaniatrump

Pre dve nedelje jedan slovenski časopis objavio je priču na četiri stranice o tome kako je njujorška agencija za koju je radila zapravo pružala i usluge eskorta. Manekenke bi imale dva portfolija, jedan za modne zadatke i jedan za situirane muškarce. Vlasnik agencije Paolo Zampoli odbija sve takve tvrdnje, a autor članka poziva se na neimenovane izvore iz Amerike.

Iako je takve optužbe nemoguće dokazati, iz Slovenije ovih dana stiže još jedan potencijalni problem za Melaniju. Njen prvi dečko, Piter Butoln navodno poseduje njene fotografije u toplesu i donjem vešu, za koje mu tablodi već nude velike sume novca. Butoln za sada odbija takve ponude, ali vrlo verovatno čeka da cene narastu, kada Melanija postane prva dama.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike