U trendu

Sukob dvojice Josića u Vukovaru

ZAGREB – U centru Vukovara danas je došlo do verbalnog sukoba, a potom i do naguravanja predsednika Saveta za branitelje gradonačelnika Vukovara, Tomislava Josić, i koordinatora opozicionog Živog zida Vukovarsko-sremske županije Pave Josića.

Snimak tog incidenta je objavio Živi zid na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

„Ekskluzivno. Istraživanje menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru naišlo je na reakciju savetnika HDZ-ovog gradonačelnika, Tomislava Josića: psovanje, primitivizam i pretnje smrću koordinatoru Živog zida Vukovarsko-sremske županije i odbornika u Gradskom veću Grada Vukovara“, navodi se u objavi Živog zida.

Na snimku Tomislav Josić svog prezimenjaka pita: „Jesi ti otporan na metak, sine? Možeš se ti braniti koliko god hoćeš. Pazi što radiš“.

Tomislav Josić se nakon toga udaljava, ali se ponovno vraća, kada je video da supruga koordinatora Živog zida sve snima mobilnim. Njih dvojica se potom naguravaju.

Nakon toga Pavao Josić kaže da Tomislav Josić ne sme da dira njegovu ženu, na šta mu ovaj kaže „Ma nemoj, smeće jedno“.

Pavao Josić kaže da je razlog ovome što je od Grada Vukovara zvanično zatražio odgovor na pitanje koliko je Tomislavu Josiću isplaćeno novca iz gradskog budžeta, dok Tomislav Josić tvrdi da je Pavao Josić tražio obračun, ali mu, kako kaže, nije pretio, preneo je zagrebački Večernji list.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar