U trendu

Surovo i bezdušno: Vozač šokirao Balkan snimkom nesreće (video)

Snimak nesreće koja se u ponedeljak dogodila na putu kod Mostara, a u kojoj je nastradao Milenko Pudar iz Banjaluke, šokirao je region.

https://youtu.be/NNiw1R-qezE

Bes gledalaca snimka sudara „hjundaija“ i autobusa koji se pojavio na društvenim mrežama izazvali su komentari i ponašanje autora snimka koji se, bez imalo empatije, smejao pogibiji i podrugljivo komentarisao vožnju Pudara, ne preduzimajući ništa da pomogne nesrećnom vozaču.

Na snimku, koji je objavljen na Jutjubu, autor se kao suvozač vozi iza „hjundaija“ i dok snima podrugljivo komentariše kretnje vozila samo nekoliko trenutaka pre nego što je došlo do sudara u kome je Pudar udario u autobus i izgubio život.

– Ili je p`jan ili spava… On ako dođe do prvog tunela… Eno autobusa, uspori malo da ga „bubne“ autobus. Bogami makni se od njega. Pusti ga, radije parkiraj, eno ga ode pod autobus. Evo ga, buuum! – komentariše autor snimka.

Ni nakon sudara ne prestaje sa snimanjem već saputniku viče: „To je taj snimak legendo…“, nastavljajući da se grohotom smeje tragediji. Ne gaseći kameru prilazi smrskanom automobilu i prvo pita: „Jesi li živ jaro“, a potom snimajući telo govori: „Nije ovaj živ. Ništa od njega. Otkinulo mu glavu“.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2197012557034278&set=a.785044714897743&type=3

U javnosti se pojavila informacija da je Pudar radio kao deminer i bolovao od dijabetesa, kao i da je autor snimka uhapšen zbog nepružanja pomoći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.